Anmeldelser af Kähler Spisesalon

Kähler Spisesalon har fået rigtig god respons fra både gæster og anmeldere siden åbningen. Det er vi stolte af, og vi glæder os til at byde endnu flere gæster indenfor til lækre madoplevelser i de indbydende rammer på M. P. Bruuns Gade i Aarhus.

“En fabelagtig Spisesalon”

Kähler Spisesalon har fået en strålende anmeldelse af Aarhus Updates madanmelder, og den er vi enormt stolte over at kunne dele med alle vores madglade gæster.

Aarhus Update skriver blandt andet: “Indretningen er gennemført og smuk. Man føler sig godt tilpas – og har ikke lyst til at gå igen. Velsmagende mad og en betjening, der ved noget om det, de taler om. Stemningen er nede på jorden, hyggelig og afslappende.”

17. april 2016.
Læs anmeldelsen

Et af byens bedste te-steder

Smag Aarhus er vilde med den citron/ingefær-te, vi serverer i Kählers smukke keramik fra A.C. Perch’s Thehandel. Faktisk er Smag Aarhus så vilde med te-oplevelsen i spisesalonen, at de anbefaler os som et af Aarhus’ bedste te-steder. Læs anmeldelsen

Bloggeren Stone MUSE: Her skal du spise frokost i Aarhus  

Den aarhusianske blogger Stone MUSE har for nyligt nydt sin frokost hos Kähler Spisesalon. Efter at have sat tænderne i tre velvalgte stykker smørrebrød konkluderede Michelle Nielsen, der står bag bloggen, at Kähler Spisesalon har nogle af de bedste smørrebrød i byen.

Stone MUSE skrev blandt andet:

”Smørrebrød kan måske lyde kedeligt i nogles ører men det behøver det slet ikke at være (…) Jeg fik en Kähler kærlighed, som bestod af torsk og kartoffel i en dejlig kombi, en lun okseragout med selleri, søde gulerødder og køkkenchefens syrlige urtecremefraiche (holy moly) og så hapsede jeg også en skinke. Det var simpelthen så godt og spisesalonen får mine allervarmeste anbefalinger.”

27. november 2015.
Læs blogindlægget.

5 hjerter i Politiken: Spisesalonen får balancen frem på hver eneste tallerken

Politikens madanmelder Joakim Grundahl har lige været et smut forbi Kähler Spisesalon, hvor han med stor fornøjelse nød tre stykker smørrebrød med dertilhørende vin. Han var særdeles begejstret og fik sig en overrumplende stor oplevelse. Her i det jyske skal man vælge et glas vin til Kählers velnuancerede smørrebrød frem for en lys øl, der ikke komplimenterer de smagfulde stykker.

Anmelderen skrev blandt andet:

“Der var altså tale om en virkelig god vin og fremragende smørrebrød. Særligt når det gjalt rådyrpatéen og den chilenske pinot noir var det svært at holde masken.“

“Den syrerige espresso var perfekt afstemt til kagens sødme i en afsluttende demonstration af den balance, Kähler Spisesalon kan få frem på hver eneste tallerken.”

11. oktober 2014.
Læs anmeldelsen fra Politiken.

Aarhus Update: Et smørrebrødsorgie af de højtbelagte – og så ud af huset

Aarhus Update har sat tænderne i alle vores otte stykker moderne ta’ med smørrebrød og givet os en meget flot anmeldelse med på vejen. Anmelderen Pernille Søborg roser blandt andet smørrebrødets perfekte balance mellem syre, salt og sødme, og mener at vores smørrebrød smagsmæssigt er i verdensklasse.

Aarhus Update skriver blandt andet:

“Når vi taler moderne smørrebrød, er vi klart helt oppe blandt de bedste smørrebrødsrestauranter i Danmark.”

“Som takeaway er det kun ganske få steder i Aarhus, som kan matche det niveau, hvilket gør, at Kählers smørrebrød er blandt mine ubetingede favorit-takeaway-steder.”

“Et vanedannende og flot stykke smørrebrød som du bare skal opleve. Lad os håbe, at Kähler Spisesalon aldrig tager Vesterhavsvandringen af kortet.”

26. oktober 2014

Ole Troelsø: Smørrebrød i Danmark 

Børsens madanmelder Ole Troelsø ser i en ny bogudgivelse nærmere på den danske smørrebrødskultur, og selvfølgelig kom han også forbi Kähler Spisesalon. Han omtaler spisesalonen som Aarhus’ bedste sted for smørrebrød – men ikke nok med det. Vi modtog også en pris fra Ole Troelsø for regionens bedste smørrebrød!

Anmelderen skrev blandt andet:

“Kähler Spisesalon er Aarhus’ nyeste og mest interessante smørrebrødsrestaurant (…) Stilen er moderne, dog med en grundlæggende respekt for traditionerne samt skarpt fokus på råvarernes kvalitet og oprindelse“.

Stemningen i Kähler Spisesalon er først og fremmest hyggelig, dernæst stilfuld på sin egen finurlige måde, hvor smukt designet keramik og klassisk møbelkunst glider sammen til et særegent hele.”

18. september 2012

Byens Spiseguide: Kähler redesigner dansk smørrebrød

Kähler Spisesalon har haft besøg af Byens Spiseguide, der kom forbi for at udforske vores nyfortolkede smørrebrød. Anmelderen blev en smule overasket over de uortodokse og nordisk-inspirerede anretninger, men overgav sig ubetinget efter første prøvende bid.

Anmelderen skrev blandt andet:

”Når man går ind og nytænker noget så helligt som smørrebrød, succesfuldt vel og mærke, så beviser det, at man har formået at revolutionere danskernes suppe-steg-og-is mentalitet (..) Anretningerne her var knivskarpe og farvesammensætningen fantastisk, med lyse toner der ledte tankerne hen imod det kølige klima og den smukke natur, som Skandinavien byder på.

9. maj 2013.
Læs anmeldelsen fra Byens Spiseguide.

Politikken: “Danmarks bedste smørrebrød”

Denne betegnelse har Kähler Spisesalon fået i Politiken, hvor der desuden blev skrevet følgende:

“Danmarks bedste smørrebrød findes definitivt på Kähler Spisesalon, M.P. Bruuns Gade i Aarhus. Det er klassisk, men samtidig nyt og kreativt. […] Stedet har givet gammelt klassisk smørrebrød nyt liv, så både unge og gamle kan blive enige om, at smørrebrød er lækkert.”

16. april 2014.
Læs artiklen.

Maden på Kähler Spisesalon er mere en fantastisk smørrebrød

Du kan klikke dig videre i vores menukort nedenfor.