Smørrebrød til at TA’ MED fra Spisesalonen

Kählers anmelderroste og innovative smørrebrød er perfekt til frokostpausen, til forretningsmødet og som aftensmad derhjemme, hvis det skal være nemt og lækkert.

1 stk. smørrebrød / 79 kr.
3 stk. smørrebrød / 200 kr.

Afhentning i Kähler Spisesalon mandag – søndag  kl. 11.30 – 18.30
Bestil gerne 30. min. før på tlf. 86 12 20 53

Kähler’s moderne smørrebrødsvarianter

Kähler kærlighed
Saltet torsk rørt med knuste kartofler og rapsolie fra Ærø. Pyntet med råkost af pink grape, fennikel og køkkenchefens stjerneanismayonnaise.

Vesterhavsvandring
Lufttørret skinke fra Fanø og delikat prisvindende høost på brød smurt med rygeostcreme. Hertil et lunt, pocheret æg og salturt fra marsken.

Herlig hønsesalat
Kählers populære hønsesalat af det møreste kød fra franske hanekyllinger. Serveret i smagfuldt selskab med syltede og grillede asparges og fornemt toppet med asparges-crudité.

En heldig kartoffel
Kählers henrivende kartoffellasagne af smagfulde kartofler, serveret med dild-mayonnaise, porreaske og syltede rødløg og toppet med saltet og røget rogn.

Lækkert lamseben
Braiseret lammebov krydret med saltet ci- tron, rosmarin og hvidløg. Smukt anrettet på en bund af bagte tomater og pyntet med tomat-relish og friske forårsløg.

Stærk som en okse
Saftig og smagfuld roastbeef med elementer af sødt, surt og stærkt: karamelliserede løg, syltede agurker og peberrods-mayonnaise. Pyntet med sprøde ris-chips.

Råt & godt
Den klassiske tatar i ny fortolkning:
Tatar af det fineste oksekød rørt sammen med tatarsauce og syltet chili og serveret med salte peanuts og et drys af frisk, grøn koriander.

Hilsen fra havet
Marinerede sild serveret i herligt selskab med friske agurker, saltede kapersbær og rå skalotteløg. Prikken over i’et er kokkens uforglemmelige, grønne røg-mayonnaise.

Aarhus 2017-smørrebrød

Prøv det smørrebrød vi har udviklet specielt i anledning af kulturåret! Smørrebrødet er en nyfortolkning af den folkekære nationalret stegt flæsk med persillesovs, og råvarerne er naturligvis fra Aarhus og den omkringliggende natur.

Aarhus 2017
Svinerilette med syltede økologiske rødbeder og mild mayonnaise på persille og peberrod. Kählers Aarhus2017-smørrebrød er toppet med sprøde svær af dansk velfærdsgris.

Besøg os på Aarhus Central Food Market!

Kähler Spisesalon har fået en lillesøster – Kähler Smørrebrød – take-away – hos Aarhus Central Food Market. Her finder du endnu flere lækre smørrebrødsvarianter sammen med Kählers prisvindende gourmet-hotdog, søde kager og en vidunderlige milkshake. Aarhus Central Food Market åbner hver dag kl. 11.30, og du finder markedet kun 2 minutters gang fra Aarhus Hovedbanegård.