Kählers anmelderroste og innovative smørrebrød er perfekt til frokostpausen, til forretningsmødet og som aftensmad derhjemme, hvis det skal være nemt og lækkert.

1 stk. smørrebrød / 79 kr.
3 stk. smørrebrød / 200 kr.

Afhentning i Kähler Spisesalon mandag – søndag  kl. 11.30 – 18.30
Bestil gerne 30. min. før på tlf. 86 12 20 53

Kähler’s moderne smørrebrødsvarianter

Kähler kærlighed
Saltet torsk rørt med knuste kartofler og rapsolie fra Ærø. Pyntet med råkost af pink grape, fennikel og køkkenchefens stjerneanismayonnaise.

Vesterhavsvandring
Lufttørret skinke fra Fanø og delikat prisvindende høost på brød smurt med rygeostcreme. Hertil et lunt, pocheret æg og salturt fra marsken.

Himmelsk hønsesalat
Kählers populære hønsesalat af det møreste kød fra franske hanekyllinger. Serveret i smagfuldt selskab med estragon og en knasende sprød bacon/porre-salat.

Gris på gaflen
Kählers nyfortolkning af den klassiske, glaserede skinke. Mør svinekam under en sprød glasering, rosenkålsblade og en skøn og farverig italiensk salat.

På den grønne gren
Kyllingeterrine i velsmagende harmoni med salat af syltet savoykål og ristede nødder. Hertil en frisk og smagfuld creme af vinte- rens jordskokker.

Det’ vildt
Gavmilde skiver af røget vildt i overraskende forening med syltet pære, tør fetaost og Kählers uforglemmelig mayonnaise på rød- beder.

Råt & godt
Tatar af det fineste oksekød rørt med tatarsauce og pyntet med estragon og cornichoner. Prikken over i’et er sprøde rødbedechips, frisk peberrod og små drys karse.

Hilsen fra havet
Friteret hvid fisk og håndpillede rejer. Dette delikate stykke smørrebrød er pyntet med frisk karse og kokkens vidunderlige grove remoulade.

Aarhus 2017-smørrebrød

Prøv det smørrebrød vi har udviklet specielt i anledning af kulturåret! Smørrebrødet er en nyfortolkning af den folkekære nationalret stegt flæsk med persillesovs, og råvarerne er naturligvis fra Aarhus og den omkringliggende natur. Fås hos Kählers Spisesalon fra lørdag d. 21. januar 2017.

Aarhus 2017
Svinerilette med syltede økologiske rødbeder og mild mayonnaise på persille og peberrod. Kählers Aarhus2017-smørrebrød er toppet med sprøde svær af dansk velfærdsgris.

Prøv også Kählers “Snappas”

Kählers smagfulde smørrebrød i tapasstørrelse til at tage med hjem fra vores madbod hos Aarhus Central Food Market. Læs mere og bestil “Snappas”