Kählers aftenmenu

Alle dage fra kl. 17:30  

4 retter – forret, hovedret, ost og sødt: 398 kr.
3 retter – forret, hovedret og ost eller sødt: 339 kr.

Lad os stå for vinen til din aftenmenu med en særligt udvalgt og tilpasset vinmenu.
3 glas vin · 229 kr.
4 glas vin · 289 kr.

Forretter

Blomkålssuppe
Cremet og mild blomkålssuppe over en fabelagtig fisketerrine. Suppen er krydret med syltede blomkålsbuketter og estragon. Kan bestilles særskilt for 109 kr.

Ravioli med spinat
Ravioli fyldt med ricotta og spinat. Serveret i en smagfuld grøntsags-bouillon med friske rucola-blade og revet parmesan. Kan bestilles særskilt for 109 kr.

Hovedretter

Simreret – kalvefrikassé med spæde grøntsager
Kählers kalvefrikassé med spæde, nye grøntsager i en cremet sauce velouté. Til Kählers simreret hører også kartofler vendt i smør og urter. Kan bestilles særskilt for 189 kr.

Kähler Smørrebrød
Nyd to stykker smørrebrød efter eget valg. Du kan frit vælge mellem vores otte forskellige stykker smørrebrød, der findes lige her

Ost eller dessert

Ost
Kählers udvalg af danske og franske oste, serveret med lækkerier såsom kvædekompot, marinerede nødder og sprødt brød. Kan bestilles særskilt for 165 kr.

Rød og hvid 
En symfoni af sprøde og søde elementer: rabarber, hvid chokolade og nødder får dine smagsløg til at synge af begejstring. Kan bestilles særskilt for 109 kr.

Simreret

Simreret – kalvefrikassé med spæde grøntsager
Kählers kalvefrikassé med spæde, nye grøntsager i en cremet sauce velouté. Til Kählers simreret hører også kartofler vendt i smør og urter.
Simreretten serveres med nybagt brød og smør. God appetit!
189 kr.