Kom til Mortensaften hos Kähler Spisesalon

Lørdag d. 10. november er det Mortensaften – en af de hyggeligste højtider i efteråret og en herlig påmindelse om den forestående jul. Mortensaften er den perfekte anledning til at samle venner og familie rundt om langbordet hos Kähler Spisesalon og nyde nærværet og det gode selskab i stearinlysenes skær.


Book bord hos Kähler Spisesalon, hvor I kan se frem til en udsøgt, tre-retters Mortensaften-menu:

Forret
Nænsomt tilberedt laks med sennep og brun farin i selskab med syltet glaskål, sprøde radiser, ørredrogn og urter.

Hovedret
Rosastegt andebryst og confiteret andelår med jordskokker, stegte rosenkål, appelsin-confiteret gulerod og andesauce tilsmagt med trøffel. Hertil Kählers grove kartoffelmos med urter.

Dessert
Risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce, brændte mandler og skovsyre.

Pris pr. person 425 kr.


Særligt tilpasset vinmenu

Få den komplette gourmetoplevelse – når du sidder i Spisesalonen på Mortensaften kan du tilkøbe restaurantchefens særligt tilpassede vinmenu for 225 kr. pr. person.

Vi gør venligst opmærksom på, at I har bordet i 2 timer.