Kähler’s smørrebrød

Alle hverdage fra kl. 11:30, lørdag fra kl. 11:00 og søndag og helligdage fra kl. 12:00  

Pris pr. stk. smørrebrød · 79 kr. / Pris for 3 stk. på samme tallerken · 200 kr.

Kähler kærlighed
Saltet torsk rørt med knuste kartofler og rapsolie fra Ærø. Pyntet med råkost af pink grape, fennikel og køkkenchefens stjerneanismayonnaise.

Vesterhavsvandring
Lufttørret skinke fra Fanø og delikat prisvindende høost på brød smurt med rygeostcreme. Hertil et lunt, pocheret æg og salturt fra marsken.

Himmelsk hønsesalat
Kählers populære hønsesalat af det møreste kød fra franske hanekyllinger. Serveret i smagfuldt selskab med estragon og en knasende sprød bacon/porre-salat.

Gris på gaflen
Kählers nyfortolkning af den klassiske, glaserede skinke. Mør svinekam under en sprød glasering, rosenkålsblade og en skøn og farverig italiensk salat.

På den grønne gren
Kyllingeterrine i velsmagende harmoni med salat af syltet savoykål og ristede nødder. Hertil en frisk og smagfuld creme af vinte- rens jordskokker.

Det’ vildt
Gavmilde skiver af røget vildt i overraskende forening med syltet pære, tør fetaost og Kählers uforglemmelig mayonnaise på rød- beder.

Råt & godt
Tatar af det fineste oksekød rørt med tatarsauce og pyntet med estragon og cornichoner. Prikken over i’et er sprøde rødbedechips, frisk peberrod og små drys karse.

Hilsen fra havet
Friteret hvid fisk og håndpillede rejer. Dette delikate stykke smørrebrød er pyntet med frisk karse og kokkens vidunderlige grove remoulade.

Aarhus 2017-smørrebrød

Alle hverdage fra kl. 11:30, lørdag fra kl. 11:00 og søndag og helligdage fra kl. 12:00  

Prøv det smørrebrød vi har udviklet specielt i anledning af kulturåret! Smørrebrødet er en nyfortolkning af den folkekære nationalret stegt flæsk med persillesovs, og råvarerne er naturligvis fra Aarhus og den omkringliggende natur. Fås hos Kählers Spisesalon fra lørdag d. 21. januar 2017.

Aarhus 2017
Svinerilette med syltede økologiske rødbeder og mild mayonnaise på persille og peberrod. Kählers Aarhus2017-smørrebrød er toppet med sprøde svær af dansk velfærdsgris.

Salater & supper

Alle dage fra kl. 11.30

Quinoasalat
Fyldig salat med sprøde babysalatblade, der er vendt med quinoa med bagte og syltede rodfrugter. Salaten er toppet med en herlig rødbedevinaigrette.
109 kr.

Perlebygsalat
Alle de bedste sager i én salat: Knasende sprød ruccolasalat med perlebyg, bacon, fetaost og rosenkål. Salaten er toppet med en vidunderlig, grøn urte- dressing.
109 kr.

Krydret karrysuppe
Cremet og krydret karrysuppe med store og møre stykker kylling. Denne herlige vintersuppe er desuden toppet med syltet porre og sprød boghvede.
109 kr.

Serveret med nybagt brød og smør.

Ost & charcuterie

Alle dage fra kl. 11.30

Kählers delikatessefad
Nyd lækre pølser, udsøgt charcuterie og gode danske gårdoste sammensat med øje og smag for sæsonens bedste råvarer. På tavlen her i restauranten kan du se, hvilke delikatesser vi byder på lige nu.
165 kr.

Kählers ostefad
Fem delikate oste valgt for deres individuelle smag, aroma og konsistens – både klassiske, franske oste men også mindre kendte danske gårdoste.
165 kr.

Til hele herligheden serveres kvædekompot, marinerede nødder og sprødt brød.

Hvad kan du ellers kan få på Kähler Spisesalon: