Job hos Kähler Spisesalon

Nedenfor kan du se Kähler Spisesalons aktuelle stillingsopslag – er der ikke et, der passer til din profil, så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til job@designrestaurants.dk

Kokke
Vi mangler i øjeblikket ingen kokke, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@designrestaurants.dk, og vi vil have dig i tankerne næste gang, vi har brug for en dygtig kok på holdet.

Vi søger en dygtig kokkeelev med start fra d. 1. august!
Har du lyst til at blive en del af det passionerede kokketeam hos Kähler Spisesalon?
Vi er ikke hvilken som helst restaurant – vi er stedet, hvor kvalitet, æstetik og nærvær går op i en højere enhed. Mad og vin er af bedste kvalitet, og vores menukort består af nordiske retter tilberedt af årstidens bedste råvarer og serveret til gæsterne med et glimt i øjet og et lille, nytænkt tvist.
Læs hele stillingsopslaget her

Tjenere
Vi mangler i øjeblikket ingen tjenere, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@designrestaurants.dk, og vi vil have dig i tankerne næste gang, vi har brug for en dygtig tjener på holdet.

Tjenerelev
Vi mangler i øjeblikket ingen tjenerelev, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@designrestaurants.dk, og vi vil have dig i tankerne næste gang, vi har brug for en dygtig tjenerelev på holdet.