Job hos Spisesalon

Nedenfor kan du se Spisesalonens aktuelle stillingsopslag – er der ikke et, der passer til din profil, så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til job@designrestaurants.dk

Kokke
Vi mangler i øjeblikket ingen kokke, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@designrestaurants.dk, og vi vil have dig i tankerne næste gang, vi har brug for en dygtig kok på holdet.

Kokkeelev
Vi mangler i øjeblikket ingen kokkeelev, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@designrestaurants.dk, og vi vil have dig i tankerne næste gang, vi har brug for en dygtig kokkeelev på holdet.

Tjenere
Vi mangler i øjeblikket ingen tjenere, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@designrestaurants.dk, og vi vil have dig i tankerne næste gang, vi har brug for en dygtig tjener på holdet.

Tjenerelev
Vi mangler i øjeblikket ingen tjenerelev, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@designrestaurants.dk, og vi vil have dig i tankerne næste gang, vi har brug for en dygtig tjenerelev på holdet.